Cum sa alegi un fotograf iasi

Alegerea unui fotograf iasi" href="https://fotoiasi.ro/">fotograf iasi pentru a capta momentele cele mai importante din viata ta poate fi una critica. Un fotograf nepotrivit nu numai ca poate rata momente importante dar poate chiar sa dauneze memoriei evenimentului. De aceea am creat acest articol. Iata cateva sfaturi pentru a face alegerea corecta in selectarea unui fotograf iasi" href="https://fotoiasi.ro/">fotograf iasi.


 


 


1. Stilul fotografului 


Fiecare fotograf iasi" href="https://fotoiasi.ro/">fotograf fotograf iasi" href="https://fotoiasi.ro/">iasi are un stil de a lua si edita fotografiile. Asigura-te ca ceea ce vrei este in stilul fotografului pe care doresti sa il alegi sau apropiat, in caz contrar, pentru fotograf iasi " href="https://fotoiasi.ro/">fotograf iasi va fi dificil sa replice un stil cu totul diferit de ceea ce este el obisnuit sa creeze si adesea rezultatul lasa de dorit la final.


 


2. Personalitatea fotografului


Sa presupunem ca ai ales stilul si ai 2-3 fotografi pe care ii gasesti potriviti. Urmatorul pas este sa va intalniti cu ei.


Planuirea unui eveniment cu un fotograf se poate transforma intr-o aventura de durata mai indelungata pe langa faptul ca veti petrece o zi impreuna in ziua evenimentului. Important este sa te asiguri ca personalitatile sunt compatibile si ca te simti relaxat/a in preajma fotografului. Acest fapt va avea efect atat asupra ta cat si asupra fotografului si a produsului final.


 


3. Buget


Adesea, fotograful pe care ti-l doresti poate fi destul de scump. Pretul este decis de echipamentul fotografului, experienta, timpul petrecut in ziua evenimentului si programele si timpul de editare. Uneori va parea ca pretul este prea mare, pentru a te ajuta sa te pregatesti financiar un studiu spune ca majoritatea nuntilor cheltuiesc intre 10 si 15% din bugetul total pe fotografierea evenimentului.


 


4. Produsele oferite


Pachetele oferite de fotografii din iasi pot diferi destul de tare asa ca atunci cand te intalnesti cu fotograful intreaba despre: cate fotografii vei primi, vor fi pe USb sau trebuie sa le downloadezi, vor fi editate, vei primi o galerie online pe care sa o poti trimite la prieteni si familie? etc.


 


5. Rezervarea


 


Fotografii de nunta/eveniment sunt adesea rezervati cu un an/doi in avans, asa ca atunci cand crezi ca l-ai gasit pe cel potrivit, nu ezita.