Foto video botez

Ai obtinut un un eveniment de foto video botez. Acest tip de eveniment vine de la sine cu propriile provocari. Locatia fiind problema principala si asupra careia nu ai control. Am facut o lista de sfaturi si intrebari de considerat atunci cand ai de a face cu un eveniment foto video botez.

1. Reguli - ce trebuie sa intrebi
- unde ai voie sa stai si unde nu
- ce poti sa fotografiezi si ce nu
- daca preotul vrea sa apara in foto video botez
- ai voie sa folosesti flash si daca da cand

2. Lumini
Adesea bisercile au o lumina intunecata, nu incerca sa scoti acelasi material pe care l-ai scoate la o sedinta foto clasica, aceasta nu este o sedinta foto clasica asa ca poti incerca sa te folosesti de umbrele si lumina disponibila in loc sa te lupti impotriva ei. Te poti concentra pe momentele importante.

3. Setarile echipamentului
Aici ne vom referi exclusiv la ISO. Desi un ISO ridicat duce la crearea de grain pe poze el va fi cel la care nu trebuie sa opui rezistenta atunci cand faci foto video botez. E de preferat sa ai material grainy secat material blurat de la viteza sau fara focus corect.

4. Calitatea camerei
Aici este unul din locurile in care ai nevoie de o camera cat mai de calitate. Cu cat o camera foto este mai performanta cu atat duce valori de ISO inalte cu grain din ce in ce mai putin.

5. Lentila
O lentila de 35mm poate fi de ajuns, dar daca preferi sa faci zoom de pe camera in loc sa te misti ca sa te apropii, o lentila de 24/70/f2.8 ar putea fi o lentila foarte versatila pentru un botez